
Kedden Takács Mari kiállítás-megnyitóján sütiztettem az érdeklődőket a Rododendronban. Marinak a képeit most meg is tudjátok vásárolni. Nagyon szépek.
Amiket vittem:
vanília hab sós karamelles almával (Chili&Vanilia receptje alapján)
ananászpüré curryvel (Segal Viktor receptje alapján)
almapürés kivi petrezselyemmel ( Segal Viktor receptje alapján)
ananászpüré kardamommal
Földimogyoróvajas csokichips-es brownie
½ bögre földimogyoróvaj
1/3 bögre vaj
2/3 bögre cukor
½ bögre barna cukor
2 tojás
½ tk vaníliaesszencia
1 tk sütőpör
1 bögre liszt
1 bögre csoki chips
A földimogyoró és a szobahőmérsékletű vajat összekeverjük. A tojásokat felverjük majd hozzáadjuk a cukrot és a vaníliacukrot. A vajba először belekeverjük a tojásos keveréket, majd a sütőporos lisztet és csoki chips-et. Kivajazott, vagy sütőpapírral kibélelt 18x28cm méretű tepsibe tesszük a tésztát és 175 C ra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.
(eredeti itt: http://kitchensimplicity.com)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése