2011. március 12., szombat

Rododendron




Kedden Takács Mari kiállítás-megnyitóján sütiztettem az érdeklődőket a Rododendronban. Marinak a képeit most meg is tudjátok vásárolni. Nagyon szépek.

Amiket vittem:

vanília hab sós karamelles almával (Chili&Vanilia receptje alapján)

ananászpüré curryvel (Segal Viktor receptje alapján)

almapürés kivi petrezselyemmel ( Segal Viktor receptje alapján)

ananászpüré kardamommal

Földimogyoróvajas csokichips-es brownie

½ bögre földimogyoróvaj

1/3 bögre vaj

2/3 bögre cukor

½ bögre barna cukor

2 tojás

½ tk vaníliaesszencia

1 tk sütőpör

1 bögre liszt

1 bögre csoki chips


A földimogyoró és a szobahőmérsékletű vajat összekeverjük. A tojásokat felverjük majd hozzáadjuk a cukrot és a vaníliacukrot. A vajba először belekeverjük a tojásos keveréket, majd a sütőporos lisztet és csoki chips-et. Kivajazott, vagy sütőpapírral kibélelt 18x28cm méretű tepsibe tesszük a tésztát és 175 C ra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.

(eredeti itt: http://kitchensimplicity.com)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

archívum